Julia F: L O M A

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

L O M A

Kirjottelinkin jo viikko sitten postausta valmiiksi, mutta tapani mukaan se jäi odottamaan julkaisua - tai itseasiassa että lisäisin kuvat postaukseen. Ajatus on kyllä mielessä käynyt tässä useampaankin otteeseen, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tulla koneelle aiemmin - me ollaan nimittäin lomalla nyt!

Me startattiin meidän kesäloma tänä vuonna mökkireissulla, kun vietettiin juhannusta edeltävä viikonloppu kavereiden mökillä. Meillähän ei siis omaa mökkiä ole (ainakaan viel - hirvee mökkikuume!!), mutta päästiin nauttimaan Veeran perheen mökistä ja heidän mahtavasta seurasta.  ♥ Oli kyllä ihanaa olla monen vuoden tauon jälkeen mökillä, ja tää oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun Hugo oli mun kanssa mökillä, isänsä kanssa jäbä on muutaman kerran aiemmin ollut kylläkin. Meillä oli sika kivaa Hugon kanssa ja Hugo jo malttamattomana kyselee milloin pääsee uudestaan kaverinsa mökille. Kotona jäbää vielä huoletti mitä kaveri tekee siellä ilman häntä ja kumpi oli oikeassa kummalle puolelle näkkäri kuuluu voidella.




Meillä oli tietysti Äksykin matkassa mukana, ja mua vähän etukäteen jänskätti kun Veeralla on aika iso koira, ja Äksy ei ole meillä olo aikanaan ollut muiden koirien kanssa tekemisissä ja räksyttää aina sikana vastaantuleville koirille.. Ensimmäinen ilta menikin aika äänekkäästi tästä syystä johtuen, mutta seuraavana päivänä kun Äksy uskaltautui nuuhkimaan tarpeeksi lähelle toista koiraa (lue: takapuolta), olivat koirat sen jälkeen ihan kavereita ja leikkivät keskenään. Oli ihanaa kun oli iso piha missä koirat saivat temmeltää niin paljon kuin halusivat! Eikä muuten karannut ees tuo meidän kirppu ;) vaikkei ennen ookkaan meillä oloaikanaan ainakaan päässyt vapaana tuollalailla juoksentelemaan!



Me kerettiin mökkireissun jälkeen olemaan yksi ruhtinaallinen yö kotona, ja heti maanantaina startattiinkin auton nokka kohti Oulua - ja täällä ollaan edelleen! Viikko ollaan täällä suurinpiirtein keretty olemaan, mutta yllättävän vähän ollaan nyt kavereita nähty. Juhannus hieman tietysti sekotti suunnitelmia, mutta onneksi on vielä päiviä aikaa. Maanantaina oltiin siis tosi myöhään vasta perillä ja mentiinkin suoraan nukkumaan, tiistaina heti aamusta lähdettiin ajelemaan Ranualle päin (siitä lisää toisessa postauksessa!) ja sitten melkein olikin jo juhannus! Tänä vuonna juhannus meni mun osalta aika rauhallisesti, torstaina olin kavereilla juhlimassa vähän, mutta muuten ihan Hugen kanssa oon ollut.

Nyt mä voisin mennä tohon koiran ja lapsen viereen - jos vaan mahdun siis, haha. Joten hyvää yötä ja toivottavasti teillä oli kaikilla ihana juhannus ♥ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3